Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ZA SVE NAS

Unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih s posebnim potrebama i darovitih

Objavljeno prije

dobra-3

Udruga DOBRA iz Metkovića započela je provedbu projekta “Za sve nas – unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih s posebnim potrebama i darovitih”. Projekt je financiran kroz sredstva Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Jedan od ciljeva je, kroz razvoj novih izvannastavnih sadržaja, uključiti djecu i mlade s posebnim potrebama kao i one nadarene, u izradu zajedničkog glazbenog scenskog- dramskog prikaza – mjuzikla.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Aktivnosti koje su do sada provedene su novinarsko istraživačke aktivnosti i izrada scenarija te je započeto snimanje kratkog dokumentarnog filma o samom projektu koji će se po završetku prikazati na “Opuzen Film Festivalu”.

Partneri na projektu su Srednja škola Metković, Gimnazija Metković, Gradska glazba “Klement Visković” Metković i Udruga Akulturacija iz Opuzena.

GALA HOME 740px

dobra-2 dobra-1

(Foto: Foto Studio Veraja)

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije