Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Umirovljenicima od iduće godine i uskrsnice

Objavljeno prije

Gradski vijećnici usvojili su Prijedlog I. Izmjena i dopuna Proračuna Grada Metkovića za 2021. godinu, kojima je isti smanjen za 2 milijuna kn, odnosno s planiranih 89 na 87 milijuna.

Među razlozima za smanjenje je uravnoteženje prihoda i primitaka, s rashodima i izdatcima, a bez obzira na izmjene, realizirat će se svi projekti na području Metkovića.

“Iako smo smanjili Proračun za otprilike 2 %, nismo odustali od niti jednoga projekta. Samo smo se, u dogovoru s izvođačima, uskladili prema njihovom dinamičkom planu i ti će se radovi prebaciti na iduću godinu. Dakle, taj smanjeni iznos bit će prenesen na Proračun za 2022. godinu”, kazao je gradonačelnik Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na pitanje vijećnika Siniše Bebića, Milan je na Sjednici najavio i uskrsnice koje će se umirovljenicima dodjeljivati od iduće godine.

“Grad Metković se brine o ranjivim skupinama, pa tako i o umirovljenicima. Već treću godinu dijelimo božićnice, a od iduće godine ćemo dijeliti i uskrsnice”, istaknuo je gradonačelnik.

Na trećoj Sjednici Gradskoga vijeća Julijana Bebić potvrđena je za ravnateljicu Dječjega vrtića Metković.

MEĐUNARODNI VOLONTERSKI PROJEKT

Frama Metković i ove godine organizira “72 sata bez  kompromisa”

Objavljeno prije

“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 13.-16. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković. Projekt organizira Frama Metković uspješno već petu jubilarnu godinu.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati dodajemo link na članak gdje ukratko možete saznati o čemu je riječ te gdje i kako se prijaviti.

Za još više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećem linku:  https://72sata.hr/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Link za prijave : http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije