Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

ULICA PETRA KREŠIMIRA IV.

Asfaltira se predio Široke Luke na Kladi, radovi vrijedni 300 tisuća kuna

Objavljeno prije

Ulica Petra Krešimira IV., predio Široke Luke, asfaltiranje

U predjelu Široke Luke, u Ulici Petra Krešimira IV. na Kladi u Metkoviću, u tijeku su radovi na postavljanju prvog asfalta na tom dijelu ceste. Asfaltira se ukupno 700 metara ceste, radove izvodi Asfalt-inženjering d.o.o., a ukupna vrijednost projekta iznosi oko 300 tisuća kuna.

Program se provodi u sklopu Programa održavanja nerazvrstanih cesta, kojeg provodi Grad Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Cilj i namjera Grada Metkovića je, kroz ove četiri godine, da se sve nerazvrstane ceste na području grada Metkovića, koje nemaju asfaltni sloj, asfaltiraju i konačno imaju tretman onakav kakav zaslužuju, – rekao nam je gradonačelnik Dalibor Milan.

Tekst/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

RENT-A-CAR M 740

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije