Ostanimo u kontaktu

POTREBNO OBAVIJESTITI NADLEŽNO VARTOGASNO DRUŠTVO

Ukinuta zabrana o paljenju vatre na otvorenom, od 21. do 24. travnja 2020.

Objavljeno prije

Ukida se Odluka o zabrana o paljenja vatre na otvorenom prostoru, donesena 23. ožujka 2020. godine, ali uz prethodno odobravanje nadležnog vatrogasnog društva.

Odlukom vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije ukida se odluka o zabrani paljenja vatre na otvorenom.

Dozvoljava se paljenje vatre na otvorenom od 21.travnja. do 24. travnja. 2020. godine za područja gradova Metkovića, Ploča i Opuzena te općina Kula Norinska, Zažablje i Pojezerje isključivo uz prethodno odobravanje nadležne javne vatrogasne postrojbe, odnosno DVD-a.

Također paljenje možete prijaviti za grad Metković na broj 020 686 713, za Kulu Norinsku 099 444 22 40, odnosno na broj 193 ili putem jedinstvenog europskog broja za hitne situacije 112.

Stanovništvo se moli da prije paljenja poduzme preventivne mjere paljenja vatre na otvorenom.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije