Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAKLADA ZA DJECU

Udruzi Prijatelj UEFA-ina donacija od 50 tisuća eura ‘Foundation for children’

Objavljeno prije

U sklopu svečane primopredaje novoobnovljenog nogometnog pomoćnog igrališta. između Hrvatskoga nogometnog saveza i Grada Metkovića, Udruga Prijatelj je primila UEFA-ina donacija od 50 tisuća eura ‘Foundation for children’.

Tom prilikom, predsjednik HNS-a Marijan Kustić uručio je predsjedniku Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ Nikoli Popovcu UEFA-inu plaketu ‘Foundation for children’.

Naime, Udruga ‘Prijatelj’ izabrana je kao jedan od dobitnika ovogodišnje nagrade UEFA-ine ‘Zaklade za djecu’ koja svake godine među humanitarnim organizacijama odabire one s najboljim projektima te ih nagrađuje s 50 tisuća eura.

ČETIRI TURISTIČKA BRODA NA VEZU U METKOVIĆU

Dragan Tolić: ‘Sinergija je to naših vrijednih ugostitelja, djelatnika u turizmu, lađara i prijevoznika’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prizor koji se rijetko viđa, četiri turistička broda vezana na Maloj rivi u Metkoviću. Lijepo ih je bilo vidjeti. Odnosno, točnije, po prvi put da su četiri uvezana u Metkoviću, otkriva nam to začetnik ideje nautičkog turizma u dolini Neretve, gosp. Dragan Tolić.

Riječ je o brodovima Aquamarin i Markan agencije Katarina line, Adriatica agencije Thurgau travel, Azzuro agencije ID Riva tours, sa kojima su stigli turisti iz Švicarske, Austrije, Njemačke, Amerike i Skandinavije.

Iza ovog lijepog prizora stoji marljivi rad naših ugostitelja, nautičara, djelatnika u turizmu, agencija te lađara i prijevoznika.

– Cijeli projekt je započet prije 15 godina, a prošlo je 10 godina od dolaska prvog kruzera. 2020. godine je trebala biti prekretnica, a ovo je sada nastavak. Da bi očuvali destinaciju svi moramo biti izvrsni i za sada jesmo. Jedna odlična sinergija počevši od nas na vezu do izvrsnih vodiča, prijevoznika Luje auto i Čazmatrans, te izvrsne usluge Restorana Lopoč, – u razgovoru istaknuo je Dragan Tolić.

Na svom proputovanju, turisti su u dolini Neretve obišli Arheološki muzeja Narona, uživali u vožnji lađama te jedinstvenom programu Restorana Lopoč.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije