Ostanimo u kontaktu

PETAK I SUBOTA

Udruga mladih Kolektiv poziva na druženje u sklopu Street art MTK vol.3 festivala

Objavljeno prije

Udruga mladih Kolektiv poziva sve ovaj petak i subotu na druženje u sklopu Street art MTK vol.3 festivala. Sad već tradicionalno u 9. mjesecu okupljaju se crtači na zidovima u Metkoviću, a ovog puta to su dvije Lane, Marko, Iris, Martina, Katarina, Filip, Mladen, Ivan i Jure.

Nastajanje crteža u vanjskoj galeriji grada Metkovića možete pratiti od 11. rujna na željezničkom kolodvoru i Sportskoj ulici od 16 sati pa nadalje.

Da zaokružimo ovaj festival prikazati ćemo dva kratka filma Igora Dropuljića, Marko i Behemot. Projekcije će se održati u parkiću kraj Željezničkog početkom u 20 i 30.
Provedimo vikend zajedno….

Hvala Gradu Metkoviću, GKS i građevinskoj firmi Zloja na potpori za održavanje festivala.

ŠKOLSKA GODINA 2021. /2022.

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike u I. razred školske godine 2021. /2022.

Poštovani roditelji i draga djeco, zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 17. svibnja do 28. svibnja 2021. godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Audicija će se održati 1. i 2. lipnja, satnica audicije biti će određena naknadno i o njoj ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i/ili osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijavu za audiciju možete izvršiti OVDJE

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. Audicija će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije