Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

OSPOSOBLJAVANJE

Udruga DOBRA započela treću godinu programa ‘Obrazovanjem do boljih usluga’

Objavljeno prije

Udruga DOBRA

Udruga DOBRA započela je treću godinu provedbe trogodišnjeg programa Obrazovanjem do boljih usluga koji za cilj ima stručno osposobljavanje skupine žena starijih od 40 godina, u svrhu podrške pri zapošljavanju i očuvanju radnih mjesta na ruralnim područjima Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije. I ove godine kao i prijašnjih godina ciljana skupina žena će se osposobiti za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba.

Udruga DOBRA

Nositelj programa je udruga DOBRA, partneri su PUO Petar Zrinski Zagreb i Centar za socijalnu skrb Metković. Dok su suradnici na području Metkovića udruga Otac Ante Gabrić, Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković, te na području Imotskog udruga Centar za održivi razvoj.

Program se financira sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije