Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ULJEPŠAJ BAKI BOŽIĆ

Udruga Dobra i Crveni križ pomogli onima kojima je najpotrebnije

Objavljeno prije

U organizaciji udruge DOBRA i Crvenog Križa Metković održana je dugogodišnja akcija “Uljepšaj baki Božić”. Prikupljena je pomoć za socijalno ugrožene starije osobe koje žive na ruralnom području doline Neretve, a koji su korisnici programa Ministarstva socijalne politike i mladih “Pomoć u kući starijim osobama”.

U ime korisnika organizatori upućuju zahvale svim udrugama i firmama koji su sudjelovali u akciji, kao i svim građanima grada Metkovića, koji su na taj način pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

bakin-bozic-1 bakin-bozic-2

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije