Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ STJEPANA RADIĆA

Učiteljici Marijani Curić i ove godine prestižna nagrada Global Teacher Award 2022.

Objavljeno prije

Učiteljica u OŠ Stjepana Radića Marijana Curić, za kreativan i inovativan rad s učenicima ponovno je nagrađena prestižnom svjetskom nagradom Global Teacher Award koju dodjeljuje ugledna obrazovna agencija AKS Education Awards iz Indije, a koja radi na prepoznavanju i vrednovanju učitelja koji poučavanjem stvaraju bolje društvo.

Učiteljica Marijana istakla se radom na brojnim projektima, a s učenicima njeguje prijateljski odnos. Osim klasične nastave u učionicama, tijekom svojega rada s učenicima prakticira i projektnu te istraživačku nastavu. Već godinama sudjeluje u projektima drugih učitelja na platformi e-Twinning, a posljednje tri godine je autor, voditelj i koordinator brojnih projekata po kojima rade ostali nastavnici iz europskih zemalja. Usavršava se na različitim međunarodnim konferencijama, surađuje s lokalnim ustanovama i udrugama, a važno je napomenuti i kako je suautorica udžbenika iz matematike za 1. razred osnovne škole.

Nagrada Global Teacher Award bit će joj dodijeljena u New Delhiju,  u Indiji, 6. studenog 2022. g. na svjetskoj konferenciji dodjele nagrada koja će obuhvaćati i razmjenu praksi, panele i predavanja.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije