Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ČESTITAMO!

Učenici OŠ Stjepana Radića Metković županijski prvaci u šahu

Objavljeno prije

Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih škola u šahu održano je u Dubrovniku 4. studenog 2022. godine, a šahisti OŠ Stjepana Radića iz Metkovića osvojili su prvo mjesto te tako izborili nastup na Državnom prvenstvu.

Između 8 ekipa koje su se natjecale, uz domaćine OŠ Marin Getaldić iz Dubrovnika, sudjelovale su još OŠ Stjepana Radića iz Metkovića, OŠ Blato iz Blata, OŠ Vela Luka iz Vela Luke,  OŠ Mljet, OŠ Antun Masle Orašac, OŠ Marin Držić i OŠ Ivan Gundulić iz Dubrovnika.

Za OŠ Stjepana Radića nastupili su učenici: Jakov ŠiljegMihael Borna BjelišJakov Crnjac i Luka Matoković, a mentor učenicima je bio uč. Boris Brčić, prof.

Igralo se po sustavu „Švicarac“ u 5. kola,  a tempo igre je bio 15 minuta po igraču. Nakon 5 odigranih partija najuspješnija je bila naša škola sa svih 5 pobjeda i ukupnim skorom 18/2, te na taj način postala županijski prvak u šahu za učenike osnovnih škola i izborila nastup na Državnom prvenstvu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo našim učenicima i želimo im uspješan nastup na državnom natjecanju.

Piše uč. tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, prof.

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije