Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

HUMANITARNA AKCIJA 'DJECA DJECI'

Učenici OŠ don M. Pavlinovića prikupili 65 paketa za djecu izbjeglu iz Ukrajine

Objavljeno prije

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana činjenja dobrih djela, a u suradnji s Crvenim križem učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića uspješno su završili humanitarnu akciju „Djeca djeci“ u kojoj su prikupljali hranu i higijenske potrepštine za djecu izbjeglice iz Ukrajine.

Kao i uvijek kad su humanitarne akcije u pitanju, naši učenici u dogovoru sa svojim roditeljima pokazali su svoje humano lice i veliko srce spremno za pomoć bližnjima u nevolji. Prikupljeno je 65 paketa. Po njih su danas, 4. travnja pred našu školu došla vozila Crvenoga križa.

Iz OŠ don Mihovila Pavlinovića ovim putem zahvaljuju svim učenicima i njihovim roditeljima te također djelatnicima OŠ don M. Pavlinovića na nesebičnim donacijama za djecu Ukrajine i još jednom izuzetnom odazivu na poziv da se pomogne ljudima u nevolji.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ivano Palinić među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti na državnoj maturi

Objavljeno prije

Foto: Privatni album

Maturant Gimnazije Metković Ivano Palinić među učenicima je s najboljim prosjekom na državnoj maturi, a za uspjeh je dobio i nagradu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Naime, u Ministarstvu je održana dodjela Nagrade Marin Soljačić, Nagrade dr. Ante Žužul, Nagrade za informatiku i nagrada Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih maturantima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2023./2024. Ministarstvo će tako ove godine novčanim iznosom od 350,00 eura te posebnim priznanjima nagraditi najbolje maturante prema kriteriju – učenici koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature (najbolji prosjek riješenosti obveznih ispita na višoj, A razini), učenici strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Prema ukupnim ostvarenim rezultatima na državnoj maturi najbolji je Vid Šarić, maturant Gimnazije Pula. Maturant prirodoslovno-matematičkog smjera Gimnazije Metković Ivano Palinić našao se među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti obveznih predmeta na maturi! Također, Ivano je ispit iz Fizike riješio s impresivnih 98,33 %.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Popis svih dobitnika nagrada Ministarstva pogledajte ovdje.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije