Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNA AKCIJA 'DJECA DJECI'

Učenici OŠ don M. Pavlinovića prikupili 65 paketa za djecu izbjeglu iz Ukrajine

Objavljeno prije

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana činjenja dobrih djela, a u suradnji s Crvenim križem učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića uspješno su završili humanitarnu akciju „Djeca djeci“ u kojoj su prikupljali hranu i higijenske potrepštine za djecu izbjeglice iz Ukrajine.

Kao i uvijek kad su humanitarne akcije u pitanju, naši učenici u dogovoru sa svojim roditeljima pokazali su svoje humano lice i veliko srce spremno za pomoć bližnjima u nevolji. Prikupljeno je 65 paketa. Po njih su danas, 4. travnja pred našu školu došla vozila Crvenoga križa.

Iz OŠ don Mihovila Pavlinovića ovim putem zahvaljuju svim učenicima i njihovim roditeljima te također djelatnicima OŠ don M. Pavlinovića na nesebičnim donacijama za djecu Ukrajine i još jednom izuzetnom odazivu na poziv da se pomogne ljudima u nevolji.

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije