Ostanimo u kontaktu

HVALE VRIJEDNA AKCIJA

Učenici i djelatnici OŠ don Mihovila Pavlinovića prikupili novčanu donaciju od 19.500,00 kuna za 1. osnovnu školu Petrinja

Objavljeno prije

Još jednom učenici i djelatnici OŠ don Mihovila Pavlinovića pokazali su veliko srce za one kojima je pomoć i podrška najpotrebnija.

Tijekom ožujka i travnja u OŠ don Mihovila Pavlinovića su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja novčanih donacija kako bi pomogli obnovi 1. osnovne škole Petrinja u nedavno potresom pogođenom području.

– Nadamo se da će prikupljena novčana donacija naše škole od 19.500,00 kuna biti od pomoći u cjelokupnoj obnovi oštećene petrinjske škole.
Ovom prilikom želimo se još jednom zahvaliti svim našim učenicima i njihovim roditeljima te djelatnicima naše škole koji su prepoznali vrijednost ove akcije i uključili se u nju, istaknuli su iz OŠ don Mihovila Pavlinovića.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije