Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U SURADNJI SA OŠ STJEPANA RADIĆA

UCDPDN Leptirići provode projekt “EU-to smo MI”, s ciljem jačanja uloge naših osmaša

Godina 2022. je proglašena Europskom godinom mladih

Objavljeno prije

UCDPDN Leptirići uspješno je prijavila projekt iz područja Informiranja o EU koje je raspisalo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. Projekt pod nazivom “EU-to smo MI” počeo je sa provedbom 1. kolovoza i trajati će pet mjeseci, odnosno do konca 2022. godine. Vrijedan je 40.000,00 kuna i UCDPDN Leptirići ga provodi u suradnji sa Osnovnom školom Stjepana Radića iz Metkovića.

Voditeljica projekta je Mirela Kozina. U suradnji sa nastavnicom hrvatskog jezika Ivom Stojić Dominiković će održati predavanja i radionice osmašima, te pripremu za radio emisiju, a posjetit će i samu Udrugu.

Cilj projekta je uključivanje u raspravu o važnim temama za EU, njezino djelovanje i jačanje uloge naših mladih, u ovom slučaju to su učenici osnovne škole – osmaši. Posebno se želi čuti njihova razmišljanja o temama koje su im važne kao što su: izgradnja zdravog kontinenta, borba protiv klimatskih promjena i izazova u području okoliša, socijalna pravednost, jednakost i međugeneracijska solidarnost, europska prava i vrijednosti, izazovi migracija i druge teme njima zanimljive.

Godina 2022. je proglašena Europskom godinom mladih, čime je istaknuta njihova važnost u izgradnji bolje budućnosti: zelenije, uključivije i digitalne.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije