Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KOMEDIJA

Uan men šou ‘Otirač’, by Ivo Krešić

Objavljeno prije

otirac-by-ivo-kresic

Rijetko koji glumac je uspio ono što i mladi mostarski glumac – Ivo Krešić sa svojom autorskom diplomskom predstavom. U dvije godine od premijere preko stotinu izvođenja i zadovoljna publika gdje god ju je izveo.  Predstava koju mediji nazivaju društvenim fenomenom od premijernog izvođenja našla je svoj put do publike koja je za svaku novu reprizu počela tražiti kartu više.

U HIT PREDSTAVI Otirač-Uan men šou  Ivo Krešić  na komičan način se obračunava sa pojavama koje u društvu svi vidimo. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu Ivo Krešić maestralno na komičan način izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Ironično nazvana ”Uan men šou”, kroz niz glumačkih transformacija, predstava ”Otirač” nam na neposredan način prikazuje sve probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. Predstava je to nakon koje se odlazi kući s osmijehom na licu i grčem u želucu. Pored Krešićeve iznimno vješte igre, to je razlog zašto je ”Otirač” trenutno veoma tražena monokomedija.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj mladi glumac, uz publiku osvojio je i kriričke glasove struke. Uspoređuju ga sa Zijahom Sokolovićevim u Cabares Cabareu, pa i Neletom Karajlićem iz najboljih epizoda nekadašnje Top liste nadrealista. ali je Otirač nešto sasvim novo. To je nadolazeći glumac Ivo Krešić, sa svojom pričom o svima nama.

OTIRAČ igra u Metkoviću u petak 14. veljače 2014. s početkom u 19.30 sati u GRADSKOM KULTURNOM SREDIŠTU. Ulaznice su u prodaji na blagajni GKS-a po cijeni od 40 kuna.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije