Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

JEDNODNEVNI ANTIČKI FESTIVAL

U Vidu održana 13. Rimska noć u Naroni

Događaj zamišljen kao jednodnevni antički festival i ove je godine posjetiteljima dočarao duh Narone i život starih Rimljana, a tema su bila Zviježđa

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića, a u suradnji s Gradom Metkovićem te Arheološkim muzejom Narona, sinoć je u Vidu održana tradicionalna manifestacija 13. ‘Rimska noć u Naroni’.

Događaj zamišljen kao jednodnevni antički festival i ove je godine posjetiteljima dočarao duh Narone i život starih Rimljana, a tema su bila Zviježđa.

U sklopu programa održane su radionice i igraonice za djecu, prezentacija antičkih zanata, degustacija rimskih delicija te izrada frizura rimskoga doba. Dioklecijanova legija je pokazala je vojne vještine, a posjetitelji su mogli vidjeti i atraktivan glazbeno scenski nastup s vatrom skupine Mad sun rises by Vodorige. Staklopuhačica Antonija Gospić iz Muzeja antičkog stakla pokazala je umijeće stvaranja staklenih perli, a o zvijezdama i zviježđima posjetitelji su mogli doznati i iz predavanja arheologinje Ivane Ožanić Roguljić. Tonćika Gujinović najmlađima je održala pričaonicu mitova.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Dio atmosfere možete pogledati u fotogaleriji koju donosi Jure Zovko.

KOMEDIJA FEST

Dadi Kozariću nagrada za najbolju sporednu ulogu

Objavljeno prije

Metkovsko amatersko kazalište ovoga je vikenda nastupilo na završnici 12. Komedija Festa u Bjelovaru u sklopu kojega su izveli svoju predstavu ‘Da nije ljubavi’.

Na Komedija Festu predstavljaju se amaterska kazališta koja izvode svoje predstave, promoviraju svoj rad te se istima dodjeljuju i nagrade o čemu odlučuje prosudbeno povjerenstvo i publika.

Ove godine nagradu za najbolju sporednu ulogu dobio je naš Dalibor Dado Kozarić. Nagradu je dobio za ulogu Rafaela u predstavi ‘Da nije ljubavi’ – pučku komediju bračkoga intelektualca Petra Slovinića, koju MAK-ovci izvode pod redateljskom palicom Radovana Marčića. U prosudbenoj komisiji bili su glumci Erna Rudnički, Ivan Ožegović i Matija Jakšeković, dok je selektorica festivala Maja Margareta Fabičević.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije