Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA CEREBRALNE I DJEČJE PARALIZE DOLINE NERETVE LEPTIRIĆI

U udruzi Leptirići od ranih jutarnjih sati je veselo, obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Objavljeno prije

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca, tim povodom u Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići od ranih jutarnjih sati je veselo!

Slavlje su im uveličali gosti iz Splitsko-dalmatinske županije, predsjednica Udruge Srce, Snježana Čatović, volonterka Ana Divić, te veliki prijatelj i donator Danijel Petković. Posjetio ih je i gradonačelnik Dalibor Milan s pročelnikom Ivicom Popovićem te socijalna radnica Željka Kraljević iz Centar za socijalnu skrb Metković.

Posjetile su ih i likovne umjetnice Dubravka Šešelj i Tina Dragobratović, predstavnik HZZ-a Tomislav Bjeliš, njihov partner na projektu “Zaželi” te osobne asistentice i naravno, njihovi redovni korisnici i volonteri.

Zabavu od ranog jutra svojim nastupom uveličava jedan i jedini Zlatko Volarević – Dilajla, koji se s njima druži cijeli dan uz goste iznenađenja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ovo tek početak ugodne i zagarantirano vesele cjelodnevne proslave jer dolazak su najavili svi koji prate naš vrijedni rad i djelovanje, poručuju Leptirići.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije