Ostanimo u kontaktu

IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE U DALMATA JURA SHOPU

U subotu ćemo saznati dobitnike vrijednih nagrada, tradicionalno uz zabavni program, roštiljadu i piće

Objavljeno prije

Božićno-novogodišnja nagradna igra, Dalmata Jura Shop

Tijekom blagdana zasigurno ste vrijedno skupljali kupone za veliku Božićno-novogodišnju nagradnu igru u Dalmata Jura Shopu, a uskoro ćemo saznati i tko su sretni dobitnici!

Već tradicionalno, javno izvlačenje bogatih nagrada održat će se ispred trgovačkog centra Dalmata Jura Shop u Gabela Polju, u subotu, 13. siječnja, s početkom od 11 sati.

Kao i prijašnjih godina, za vrijeme izvlačenja očekuje Vas velika roštiljada uz zabavni program i piće, što Jura Shop u subotu čini nezaobilaznim mjestom.

Svi ste pozvani!

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4524 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 153 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 39 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije