Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

TUŽNA VIJEST

U Škotskoj poginuo Metkovac Marko Sršen

Objavljeno prije

road-closed

Tužna vijest dolazi nam iz Škotske. Metkovac Marko Sršen koji je bio na privremenom radu u škotskom Invernessu poginuo je dok je pokušavao popraviti svoj automobil.

Jučer oko 18:25 44-godišnji Marko se vraćao kući s posla kada je otkrio da nešto nije u redu s njegovim plavim Ford Rangerom. Stao je uz cestu A835 koja vodi od Ullapoola prema Toreu te se zavukao pod automobil kada se automobil prevrnuo na njega.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vatrogasci koji su stigli na mjesto nesreće morali su koristiti zračne jastuke da bi unesrećenog Marka oslobodili ispod prednjeg dijela vozila. Nažalost, pomoći mu nije bilo, proglašen je mrtvim na licu mjesta.

Radi istrage cesta se za promet zatvorila na tri i pol sata. Glasnogovornik škotske službe spašavanja kazao je kako mu je na mjestu nesreće pružena pomoć, ali nažalost nisu mu mogli pomoći, te da su koristili zračne jastuke kako bi podigli vozilo jer je unesrećeni bio zaglavljen ispod.

GALA HOME 740px

Policajci su tražili svjedoke nesreće kako bi se ustvrdile točne okolnosti nesretnog slučaja, prenosi STV News.

 

KAZNENO DIJELO

Zračnom puškom usmrtio mačku

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 78-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom poslijepodnevnih sati 15. svibnja ove godine  u mjestu Žrnovo, iz zračne puške pogodio mačku koja je nakon toga uginula.

Također je utvrđeno da zračno oružje kojim je usmrtio mačku nije prijavio nadležnom tijelu, zbog čega je oružje i pripadajući metak oduzeto od osumnjičenog te je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije