Ostanimo u kontaktu

OD OBRAZOVANJA DO ZAPOŠLJAVANJA

U sklopu trogodišnjeg programa 15 polaznica primile diplome pomoćnog kuhara

Objavljeno prije

Danas u prostorijama Ustanove za kulturu i sport u Metkoviću u sklopu trogodišnjeg programa Od obrazovanja do zapošljavanja dodijeljeno je 15 diploma za pomoćnog kuhara.

Od obrazovanja do zapošljavanja je trogodišnji program kojeg provodi udruga DOBRA na ruralnim područjima Dubrovačko neretvanske i Splitsko dalmatinske županije. Partneri na trogodišnjem programu su Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski, Centar za socijalnu skrb Metković i Grad Metković.

Program je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovom prilikom čestitamo svim polaznicama.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježen je 41 novi slučaj zaraze koronavirusom, od kojih u Metkoviću 15

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 41 novi slučaj zaraze koronavirusom. Riječ je o sedam muških i devet ženskih osoba iz Dubrovnika (njih 13 ima utvrđenu ep. vezu), četiri muške i 11 ženskih osoba iz Metkovića (osam ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj i dvije ženske osobe iz Ploča (jedna osoba ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj i dvije ženske osobe iz Vela Luke (svima utvrđena ep. veza), jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Stona (utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Orebića (utvrđena ep. veza) i jednoj muškoj osobi iz Slivnog (utvrđena ep. veza).

Izliječeno je 15 osoba: sedam iz Dubrovnik, četiri iz Metkovića te po jedna iz Kule Norinske, Ploča, Korčule i Vela Luke.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 11 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 206 uzoraka, a od početka pandemije analizirana su ukupno 17 584 uzorka.

.U samoizolaciji su 544 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 87 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije