Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŽELIM, MOGU I HOĆU

U prostorijama Udruge ‘Otac Ante Gabrić’ održano predavanje o motiviranju starijih osoba

Objavljeno prije

UOAG, Motiviranje (8)

U prostorijama Udruge Otac Ante Gabrić danas su predstavnice Zajednice Pape Ivana XXIII održale predavanje o motiviranju starijih osoba Želim, mogu i hoću.

Predavanje se održalo u sklopu programa udruge Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi, a govorile su mag.  psihologije  Milka Ramić (rođ. Vučić) i mag. socijalnog rada Gordana Cavicchi.

Milka Ramić rekla je da su osobe koje sebi svakodnevno postavljaju ciljeve sretnije, zadovoljnije i imaju više samopouzdanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Glavni savjet je da sebi obavezno postavljate svakodnevne ciljeve i da znate da imate pravo i dalje sanjati, ali da ti ciljevi ipak trebaju biti realni. Cilj može biti, na primjer, i odrediti si broj puta koji ćete tog tjedna izaći iz kuće i prošetati. Budite realni, ali ostanite pozitivni, a ako i ne uspijete, treba sebe nagraditi što ste pokušali – rekla je Ramić.

Putem natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruga Otac Ante Gabrić osigurala je sredstva za organizirane dnevnih aktivnosti za 12 mjeseci, počevši od od 1. lipnja ove godine, u iznosu od 72 tisuće kuna, a Briga o zdravlju u trećoj životnoj u sklopu koje se održalo i današnje predavanje samo je jedna od njih.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije