Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

31. OBLJETNICA VELIČANSTVENE AKCIJE

U Pločama svečano obilježena obljetnica akcije Zelena tabla-Mala bara

Objavljeno prije

U Pločama je svečano obilježena 31. obljetnica vojno-redarstvene akcije Zelena tabla-Mala bara. Riječ je o prvoj iz serije bitki za vojarne koje se također nazivaju i Rat za vojarne, a koje su se odigrale tijekom 1991. diljem Hrvatske kao dio Domovinskog rata, s najvažnijim sukobima tijekom rujna. Ova operacija se vodila u Pločama i okolici između hrvatskih snaga i Jugoslavenske narodne armije (JNA).

Tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće na centralnom križu na Laništini, u Maloj Bari i spomeniku poginulim braniteljima nakon čega je održan prigodni program u Domu kulture u Pločama.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije okupljenima se obratila pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

‘Svim postrojbama, svim dragovoljcima, svim našim braniteljima zahvaljujem. Zahvaljujem im na hrabrosti, požrtvovnosti, a posebno na ljubavi prema domovini zbog koje su bili spremni žrtvovati sve.

Od ove akcije prošla je 31 godina i, moram istaknuti, danas kad stojim ovdje zajedno sa svima vama, ispunjava me osjećaj ponosa, posebno zbog činjenice da ne dopuštamo da se sjećanja na ovu akciju, ali i na sve naše heroje prepuste zaboravu. Naš je zadatak i obaveza njegovati sjećanja, izražavati zahvalnost, ali i čuvati i prenositi istinu. To je naš zalog za budućnost’, istaknula je pročelnica Marević.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Okupljenima su se obratili i gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević te sami sudionici ove akcije.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije