Ostanimo u kontaktu

NOĆNI ŽIVOT SE VRAĆA U METKOVIĆ

U petak Delta Swamp Music Showcase s gostom DJ Zookeyjem, a u subotu Trash party u Studiu 102

Objavljeno prije

Ovoga vikenda očekuju nas zanimljiva gostovanja u novootvorenom Studiu 102.

U petak, 29. studenog sve ljubitelje plesne elektronske glazbe očekuje otvaranje serije Delta Swamp Music zabave.

Za prvo izdanje, iz Studia 102 svoje povjerenje su dali Zoranu Bojaniću a.k.a. Boy.An / Zookey s predivnoga otoka Korčule! Iza gosta stoji preko 19 godina iskustva za DJ pultom, nebrojene gaže s renomiranim domaćim i stranim imenima elektronske glazbene scene.
Da njihov odabir nije slučajan, uvjerite se i sami. Podršku gostu daju rezidenti Lovre i Vedritunes.

Subota, 30. studenog rezervirana je za Trash Party! Za dobru zabavu i svima nam poznate glazbene brojeve zadužen je Davor Družijanić Tornado!

Oba dana zabava i ples do ranih jutarnjih sati počinje u 23h.
Cijena ulaznice za party u petak je 20 kn, dok je ulaz u subotu besplatan!

Vidimo se na plesnom podiju !

VAŽNA OBAVIJEST ZA GRAĐANE

Zahtjevi za izdavanje e-osobne iskaznice zaprimaju se do četvrtka, 29. srpnja 2021. do 15 sati

Objavljeno prije

Zbog prilagodbe proizvodnih sustava AKD-a, u petak 30. srpnja 2021. godine građani neće moći podnijeti zahtjev za izdavanje osobnih iskaznica.

Od ponedjeljka, 2. kolovoza 2021. godine zaprimaju se zahtjevi za izdavanje elektroničkih osobnih iskaznica 2. generacije koje će sadržavati i biometrijske identifikatore nositelja osobne iskaznice.

Naime, Uredba (EU) 2019/1157 Europskog parlamenta i Vijeća o jačanju sigurnosti osobnih iskaznica građana Unije i boravišnih isprava koje se izdaju građanima Unije i članovima njihovih obitelji koji ostvaruju pravo na slobodno kretanje počinje se primjenjivati 2. kolovoza 2021. godine te stupa na snagu Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o osobnoj iskaznici (Narodne novine, broj 144/20.), koji je donesen radi provedbe navedene Uredbe.

U svrhu izrade novih osobnih iskaznica 2. generacije potrebne su kompleksne nadogradnje tehničkih i proizvodnih sustava AKD-a, kao ovlaštene pravne osobe za tehničku izradu osobnih iskaznica te je potrebno implementirati nova poslovna i sigurnosna pravila na sustavu.

Nadogradnja tehničkih i proizvodnih sustava Agencije za komercijalnu djelatnost (AKD) za izradu osobnih iskaznica 2. generacije odvijat će se od 30. srpnja do 1. kolovoza 2021. godine.

Građanima je stoga omogućeno zaprimanje zahtjeva za izdavanje elektroničkih osobnih iskaznica 1. generacije najduže do četvrtka, 29. srpnja 2021. godine do 15 sati, dok u petak 30. srpnja 2021. godine građani neće moći podnijeti zahtjev za izdavanje osobnih iskaznica, ali će moći preuzimati izrađene osobne iskaznice.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije