Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

STONSKI ŠKOLJKARI

U petak promocija monografije Malostonski zaljev – Kraljevstvo kamenice

Objavljeno prije

Udruga Stonski školjkari Ston pozva na promociju monografije MALOSTONSKI ZALJEV – KRALJEVSTVO KAMENICE u petak, 20. svibnja 2022. u 10:00 sati u tvrđavi Kaštio u Stonu.

Izradu monografije inicirala je Udruga Stonski školjkari u okviru projekta “Školjkarstvo u Malostonskom zaljevu – prirodno bogatstvo, kulturna baština i način života”, koji je financiran iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo u okviru FLAG natječaja za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 3.1. “Potpora razvoju male turističke infrastrukture i usluga povezanih s ribarstvom i akvakulturom” FLAG-a Južni Jadran.

Monografija je izrađena s ciljem isticanja vrijednosti prirodne i povijesno-kulturne baštine Malostonskog zaljeva i sa zadatkom promicanja školjkarstva kao važne gospodarske djelatnosti ovoga područja. U njezinoj izradi sudjelovalo je sedam autora: prof. dr. sc. Nenad Jasprica, dr. sc. Mirna Batistić, dr. sc. Valter Kožul, dr. sc. Jakša Bolotin, doc. dr. sc. Irena Ipšić, Vedran Kunica, mag. ing. maricult. i Josip Žuvela, prof.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

OBAVIJEST

Ulica Jakova Gotovca privremeno zatvorena za promet

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će  danas 12. lipnja 2024. godine (srijeda) zbog izvođenja radova na rekonstrukciji TK mreže biti onemogućen promet ulicom Jakova Gotovca u periodu 10.00-14.00. Radovi će se izvoditi kod kućnog broja 41. Molimo građane za razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije