Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U osmom kvizu najbolji ‘Uhmelji’, ekipama ‘Javorov list’ i ‘Veterani’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Uhmelji su bili najbolji na osmom pub kvizu održanom u sklopu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, a ukupno su upisali 96,5 bodova te su dobobili poklon bon od 300 kn za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Javorov list, s 85,5 bodova, dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok su trećeplasirani Veterani s 83,5 boda dobili bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i piće u Restoranu Fulin su zaslužili članovi ekipe Nema labavo, koji su sa 76,5 bodova zauzeli četvrto mjesto, dok je ekipa Na rubu znanja s bodom manje završila na petom mjestu te im je pripala jumbo pizza i piće u pločanskom fast foodu Asterix.

Piće u kategoriji lakiluzer odlučena je nakon igre pripetavanja, a od ekipe Sestre sretnija je bila ekipa Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 14 ekipa.

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije