Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U osmom kvizu najbolji ‘Uhmelji’, ekipama ‘Javorov list’ i ‘Veterani’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Uhmelji su bili najbolji na osmom pub kvizu održanom u sklopu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, a ukupno su upisali 96,5 bodova te su dobobili poklon bon od 300 kn za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Javorov list, s 85,5 bodova, dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok su trećeplasirani Veterani s 83,5 boda dobili bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i piće u Restoranu Fulin su zaslužili članovi ekipe Nema labavo, koji su sa 76,5 bodova zauzeli četvrto mjesto, dok je ekipa Na rubu znanja s bodom manje završila na petom mjestu te im je pripala jumbo pizza i piće u pločanskom fast foodu Asterix.

Piće u kategoriji lakiluzer odlučena je nakon igre pripetavanja, a od ekipe Sestre sretnija je bila ekipa Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 14 ekipa.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić ponovno imenovan za člana hrvatske delegacije Europskog odbora regija

Objavljeno prije

Vlada RH je na zatvorenom dijelu 197. sjednice među ostalim donijela Odluku o imenovanju članova i zamjenika članova u Odbor regija Europske unije u mandatnom razdoblju 2020.-2025., sukladno Odluci o postupku imenovanja članova i zamjenika članova u Odbor regija Europske unije.

Tako se za članove imenuju Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvanske županije, Valter Drandić, predsjednik Županijske skupštine Istarske županije, Ivan Gulam, općinski načelnik Općine Pirovac, Danijel Marušić,  župan Brodsko-posavske županije, Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke, Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije, Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba, Bruno Hranić, općinski načelnik Općine Vidovec te  Željko Turk, gradonačelnik Grada Zaprešića.

Zamjenicima članova imenuju se Igor Andrović, župan Virovitičko-podravske županije, Martin Baričević, općinski načelnik Općine Jasenice, Antonija Jozić, gradonačelnica Grada Pleternice, Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Anteo Milos, gradonačelnik Grada Novigrada-Cittanova, Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije, Dinko Pirak, gradonačelnik Grada Čazme, Matija Posavec, župan Međimurske županije, te Slavko Prišćan, općinski načelnik Općine Rovišće.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije