Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ŠTO SADITI U BUDUĆNOSTI

U Opuzenu održan sastanak na temu daljnjih koraka u realizaciji pokušališta za agrume

Objavljeno prije

U Opuzenu je održan sastanak na temu daljnjih koraka u realizaciji projekta pokušališta za agrume.

S ravnateljicom Hrvatske agencije za poljoprivredu i Hranu Darijom Sokolić sastali su se pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić i gradonačelnik Opuzena Ivan Mataga.

Podsjetimo, prošlog mjeseca župan Nikola Dobroslavić i ravnateljica Sokolić potpisali su Sporazum o suradnji na realizaciji pokušališta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Obaveza Dubrovačko-neretvanske županije je pronaći zemljište i sredstva, a HAPIH će osigurati stručnu komponentu, to jest odabir i testiranje novih sorti te preporuku proizvođačima što saditi u budućnosti.

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije