Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRG KRALJA TOMISLAVA

U Metkoviću održan Dan otvorenih vrata policije

Objavljeno prije

Na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću održan je Dan otvorenih vrata policije.

Na postavljenim info punktovima, građani su mogli razgledati opremu koju u svom radu koriste policijski službenici, kao što je primjerice oprema i naoružanje interventne policije, policijskih službenika protueksplozijske zaštite i kriminalističke tehnike kao i policijskog psa. Osim toga, policijski demo tim interventne policije okupljenima je izveo pokazne vježbe primjene policijskih ovlasti i tehnika borilačkih vještina.

Sveznalica 7400xXpx

Kroz Dan otvorenih vrata policije predstavljena su i dva natječaja za zanimanje policajac/policajka koji su u tijeku, a koje je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova.

Raspisan je natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini, kojim se planira upis 480 polaznika. Rok za podnošenje prijava je 15. kolovoza 2022. godine. Osim toga, u tijeku je natječaj za upis u III. Razred Policijske škole „Josip Jović“ koji predviđa upis 100 učenika/ca za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini. Rok za podnošenje prijave je 1. kolovoza 2022. g. Više informacija o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka građani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Danu otvorenih vrata policije nazočio je i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milante te načelnici okolnih općina.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije