Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KUD 'ŽUPA BAGALOVIĆ'

U Krvavcu paljenjem svijeća odana počast herojima Vukovara i Škabrnje

Objavljeno prije

S molitvom na usnama i upaljenim svijećama večeras je u Krvavcu odana počast braniteljima koji su položili svoje živote za slobodu i mir.

To je ono najmanje što možemo učiniti… Nikad zaboraviti Vukovar, Škabrnju i cijenu koju smo platili.
Iz KUD-a Župa Bagalović zahvaljuju ŠKU Krvavac, lađarima Gospe Karmelske, braniteljima i svim članovima KUD-a Župa Bagalović, kao i načelniku koji su večeras odvojili vrijeme i došli upaliti svijeću uz poruku:

Heroji Vukovara počivajte u miru Božjem, a mi ćemo i dalje moliti za vas…

U METKOVIĆU TRADICIONALNO OBILJEŽEN DAN NARCISA

Udruga ‘Život’ dijeljenjem narcisa obilježila Dan borbe protiv karcinoma dojke

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka

Objavljeno prije

Članice Udruge oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ su na pultu ispred Pošte već tradicionalno dijelile sadnice narcisa u znak obilježavanja Dana borbe protiv karcinoma dojkeDana narcisa.

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka.

– Udruga Život već tradicionalno obilježava Dan narcisa – Dan borbe protiv karcinoma dojke. Cilj nam je prvenstveno upozoriti sve naše sugrađane na obavezu redovitih pregleda i samopregleda. Ujedno, dijeljenjem narcisa, uz dobrovoljni prilog, nastavljamo našu inicijativu za kupnju novoga mamografa za potrebe Doma zdravlja Metković, – rekla nam je čelnica Udruge Život, Miljenka Manenica.

Sveznalica 7400xXpx

Akciju su podržali i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević. Svi vi koji želite, akciju možete podržati dobrovoljnim prilozima uplatom na donacijski račun: HR7123900011500227268.

Rak dojke je najčešći oblik zloćudne bolesti kod žena u Hrvatskoj, kao i u većini zemalja u svijetu. Ipak, može se izliječiti kod 90 posto slučajeva ako se bolest otkrije na vrijeme. Zbog toga su vrlo važni redoviti samopregledi te liječnički i sistematski pregledi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije