Ostanimo u kontaktu
Sveznalica 1200xXXX

DPH METKOVIĆ

U humanitarnoj akciji ‘Obnovimo dom obitelji Vukša’ prikupljeno približno 254 tisuće kuna

Objavljeno prije

U humanitarnoj akciji ‘Obnovimo dom obitelji Vukša‘ koju je protekla tri mjeseca provodio DPH Metković prikupljeno je približno 254 tisuće kuna.

Članovi DPH Metković se zahvalili svima riječima:

OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA
Zahvaljujući vašim donacijama prikupljen je sljedeći iznos: 247.880,74 kn, 747,51 € i 100,00 CHF ❤️💙
Društvo prijatelja Hajduka Metković pokrenulo je humanitarnu akciju pod nazivom “Obnovimo dom obitelji Vukša”, radi prikupljanja novčanih sredstava potrebnih za sanaciju i opremanje stana koji je potpuno uništen u požaru u kojem je naš prijatelj i član Ante, nažalost, izgubio život.
Sav prikupljeni iznos uplaćuje se na račun obitelji Vukša!
HVALA VAM NA SUDJELOVANJU! 🤍

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

HAPPY CITRUS

OPG Krstičević dvostruki šampion Sajma ziminice

Objavljeno prije

Klaudia Krstičević, sa svojim proizvodima Happy Citrus učinila je iskorak u vođenju ekološkog poljoprivrednog gospodarstva u dolini Neretve. Danas ona svoje mandarine koje plasira na tržište označava poznatim zelenim listićem, oznakom ekoproizvod, što kupcima na području cijele Europske unije jamči da se radi o ekološki uzgojenom voću.

Surađuju sa nizom ekotržnica na području Hrvatske što je i temeljni poticaj za širenje i usavršavanje proizvodnje. Krstičevići proizvode sokove od mandarina, arancine, marmelade i suhe smokve. Sok je čist, prirodan bez dodatka vode, šećera i konzervansa. Proizvode i više vrsta marmelade. Radi se o džemu mandarina s narančom i mandarina sa suhom smokvom te džemu od smokve.

Svoj proizvodni pogon imaju u Poduzetničkom inkubatoru u Pločama gdje planiraju širenje palete proizvoda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OPG Klaudije Krstičević dvostruki je šampion trećeg ocjenjivanja prehrambenih proizvoda prerade biljnog podrijetla u kategoriji džemovi, marmelade i pekmezi u sklopu 7. Sajma zimnice i autohtonih proizvoda.

Na sajmu, koji se tijekom vikenda održao na Europskom trgu u Zagrebu, ocijenjeno je 115 uzoraka u devet kategorija te dodjeljeno 107 diploma: 37 zlatnih, 27 strebrne, 32 brončane i 11 priznanja. Po pojedinim kategorijama dodijeljeno je 9 šampionskih odličja.

Klaudija Krstičević iz Krvavca kod Metkovića kaže da OPG imaju od 2003. godine dok se preradom voća u prerađevine i sokove, a uzgajaju najviše mandarine, limune i smokve, bave od 2013. godine. Njihove marmelade koje imaju eko znak su više puta nagrađivane. Sokovi su od eko mandarine bez dodatka konzervansa, šećera i umjetnih sladila.

Piše: Dubrovački vjesnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije