Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

MJESEC HRVATSKE KNJIGE

U Gradskoj knjižnici Metković predstavljena knjiga ‘Granica sudbine’ autorice Anele Barčić

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskoj knjižnici Metković sinoć je održano predstavljanje romana ‘Granica sudbine’ autorice Anele Barčić.

Publiku je na početku pozdravila ravnateljica Gradske knjižnice Metković Vesna Vidović, a potom su u formi razgovora knjigu predstavile autorica i novinarka Martina Obradović.

Dubrovkinja Anela Barčić zaposlena je kao nastavnica povijesti u Osnovnoj školi Lapad u Dubrovniku. Ljubav prema povijesti i književnosti spojila je u ljubavno-povijesnom romanu ‘Granica sudbine’. Roman je inspiriran ratnim događajima u Vukovaru, a radnja prati sudbine triju žena u dva grada i dvadeset tri godine dugoj potrazi  za istinom. Roman je posvećen i vukovarskim obiteljima –  koje su stradale, koje su se rasule, izgubile svoje članove i nastavile živjeti razumijevajući tek jedna drugu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Anela Barčić svoje učenike želi naučiti kako sve što se događalo 1991. godine nije ostalo u 1991., to su svježe rane i bolna sjećanja koje mnogi ljudi u Hrvatskoj proživljavaju i zacjeljuju i danas.

Roman ‘Granica sudbine’ namijenjen je svim generacijama, a posebna mu je vrijednost što će i mladima približiti ratnu 1991. godinu. Roman je primjeren i osmašima i srednjoškolcima.

Sveznalica 7400xXpx

ADVENT METKOVIĆ

Mandolinski orkestar KUD-a Metković i gosti iz Imotskog održali koncert tradicijske i moderne glazbe

Objavljeno prije

Ljubitelji tradicijske i moderne glazbe uživali su u koncertu Mandolinskog orkestra KUD-a Metković i njihovih gostiju Mandolinskog orkestra Imotski, koji je sinoć upriličen u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Gosti iz Imotskog, Mandolinski orkestar Imotski je organizator i poznatog Mandolina Imota festivala, na kojem je nedavno Mandolinski orkestar KUD-a Metković osvojio 3. mjesto u A kategoriji mandolinskih orkestara.

Koncert je održan u sklopu manifestacije Advent Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije