Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

U drugom kvizu ‘Neretvanske kvizaške lige’ pobjedu odnijela ekipa More Lee

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa u pločanskom CB Luna pobjeda je pripala ekipi MORE LEE, koja je upisala ukupno 97 bodova, te im je pripao bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna Ploče.

Drugoplasirana ekipa JAVOROV LIST s 91,5 bodom dobila je bon u iznosu od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa GRAČANI sa 84 boda dobila bon u vrijednosti od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa NEMA 7 sa 81,5 bodom dobila je jumbo pizzu i piće u Restoranu FULIN Ploče, dok je jumbo pizzu i piće u Fast foodu Asterix Ploče zaslužila ekipa PROVOKATORI koji su upisali 77,5 bodova.

U kategoriji LAKILUZER tura pića za osmo mjesto pripala je ekipi MENADŽERI. Ovaj kviz se bodovao i za Neretvansku kvizašku ligu, koja se svakog vikenda igra u CB Luna Ploče i Motelu Delta Opuzen.

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U četvrtom pub kvizu pobjeda pripala ekipi ‘Fali V.’, slijede ‘Nema labavo’ i ‘Uhmelji’

Objavljeno prije

U četvrtom održanom pub kvizu u pločanskom CB Luna pobjeda je pripala ekipi Fali V. s 95,5 bodova te su dobili poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Nema labavo s 92 boda su dobili poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je pokon bon od 100 kuna osvojila trećeplasirana ekipa Uhmelji sa samo pola boda manje. Četvrto mjesto je zauzela ekipa More Lee s 90 bodova te su dobili jumbo pizzu i piće u pločanskom restoranu Fulin, dok je petoplasiranoj ekipi Old Boys s 81 bodom pripala jumbo pizza i piće u pločanskom Fast foodu Asterix.

U kategoriji lakiluzer tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Sljedeći Luna 5 pub kviz igra se u petak 25. listopada s početkom u 20 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije