Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI 2021.

U drugom krugu lokalnih izbora u dolini Neretve bilo je i iznenađenja

Objavljeno prije

Novi stari župan Dubrovačko-neretvanske županije je Nikola Dobroslavić koji je pobijedio svog protukandidata Božu Petrova. Dobroslavić je u svim neretvanskim gradovima i općinama dobio više glasova, osim u Pločama.

Najveće iznenađenje prema mnogim procjenama dogodilo se u Opuzenu gdje Ivo Mihaljević nije uspio ostvariti svoj peti mandat na mjestu gradonačelnika. Novi gradonačelnik postao je kandidat grupe građana Ivan Mataga koji je dobio 880 glasova ili 16 glasova više od Mihaljevića.

Novi mandat načelnika Pojezerja dobio je Borislav Dominiković koji je dobio 307 glasova, dok je njegov protukandidat i kandidat grupe građana Matej Marević dobio 256 glasova ili 51 glas manje. Novi stari načelnik Dominiković kratko je rekao :

– Vodio sam vrlo korektnu kampanju, nisam nikoga vrijeđao ni prozivao. Zahvaljujem svima koji su mi dali glas. Nastavljamo s realizacijom svih započetih projekata u interesu svih naših stanovnika. Čeka nas puno posla, – poručio je Dominiković.

Već u prvom krugu svoje nove mandate dobili su gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, te načelnik Slivna Smiljan Mustapić, Kule Norinske, Nikola Krstičević i načelnica općine Zažablje Maja Vrnoga.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije