Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

TURISTIČKA SEZONA

U dolini Neretve i priobalju očekuju se rekordi

Objavljeno prije

Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Sudeći prema podacima TZ Općine Slivno i voditeljice Dragane Čović, ova turistička sezona na području priobalja mogla bi biti rekordna.

Tako je na području TZ u naseljima Klek, Duboka, Komarna, Blace i drugima do 18. lipnja ove godine zabilježeno 2899 dolazaka gostiju te 14 533 noćenja. To je za 12, odnosno, čak 32 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Tijekom prošle godine ukupno je ostvareno 214 tisuća noćenja, a ove godine očekuje se više.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po tradiciji, najviše turista dolazi iz Bosne i Hercegovine, zatim iz Poljske, Njemačke i Republike Češke.

Turistički radnici i ostali dionici u toj djelatnosti na vrijeme su uredili naselja i plaže, poboljšana je opskrba namirnicama, a planirani su brojni zabavni sadržaji i druga događanja tijekom ljeta.

GALA HOME 740px

Prema spoznajama, može se i na području doline Neretve očekivati uspješna, ako ne i rekordna turistička sezona. Sve je više gostiju koji dolaze riječnim kruzerima, ali i onih koji dolaze na foto-safari izlete.

Ljetne sportske i druge manifestacije sigurno će privući i veći broj turista iz zemlje i svijeta, pa turistički radnici i ugostitelji imaju razloga za optimizam.

Tekst: Pero Jakić/ Metković NEWS

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije