Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

VOLONTERI U PARKU

U Dječjem parku obilježen Svjetski dan srca

Objavljeno prije

Volonteri u parku (1)

U organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, danas je povodom Svjetskog dana srca u Dječjem parku kod DM-a održana akcija Volonteri u parku u sklopu Nacionalnog programa Živjeti zdravo.

Patronažne sestre Doma zdravlja Metković mjerile su krvni tlak, a liječnice Zavoda za javno zdravstvo davale su informacije i savjete vezane uz kardiovaskularne rizike i zdravu prehranu, djelatnici i volonteri Crvenog križa Metković su uz pomoć lutke za reanimaciju pokazali  vježbe reanimacije i vježbe za djecu, koordinatori projekta Volonteri u parku za djecu su osmislili igre i aktivnosti, a doktrorica Asja Palinić Cvitanović  djeci je govorila o važnosti zdrave prehrane i tjelovježbe.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cilj akcije bio je promoviranje zdravog stila življenja, važnog za opće fizičko i psihičko zdravlje.  Također, riječ je o drugoj metkovskoj akciji u sklopu programa Volonteri u parku  koji se provodi kao dio Nacionalnog programa Živjeti zdravo o čemu više možete čitati ovdje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije