Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

SVJETSKI DAN BRAKA

U crkvi sv. Nikole bračne zavjete obnovila 34 bračna para

Objavljeno prije

Povodom Svjetskoga dana braka jučer su na svetoj misi u crkvi sv. Nikole biskupa 34 bračna para obnovila bračne zavjete.

Svetu misu predvodio je župnik don Davor Bilandžić, a kao uspomenu na taj dan su na poklon dobili molitvenike iz svetišta sv. Josipa u Karlovcu, kao poticaj da svoje obitelji stave pod zaštitu sv. Josipa –  zaštitnika braka i obitelji. Zajedničko druženje nastavljeno je u Pastoralnom centru.

– Čestitamo im i želimo da njihov bračni savez i njegova obnova bude svima na blagoslov, a drugim bračnim parovima poticaj. Pogotovo onima koji se tek misle upustiti u bračnu luku, onima koji imaju poteškoća u braku da osjete iznova onu veličinu ljubavi koja se hrani malim ali važnim gestama – toplinom, razumijevanjem, praštanjem, poštovanjem i uzajamnim pomaganjem, – objavili su iz Župe sv. Nikole biskupa na svojoj Fb stranici.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije