Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U četvrtom pub kvizu pobjeda pripala ekipi ‘Fali V.’, slijede ‘Nema labavo’ i ‘Uhmelji’

Objavljeno prije

U četvrtom održanom pub kvizu u pločanskom CB Luna pobjeda je pripala ekipi Fali V. s 95,5 bodova te su dobili poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Nema labavo s 92 boda su dobili poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je pokon bon od 100 kuna osvojila trećeplasirana ekipa Uhmelji sa samo pola boda manje. Četvrto mjesto je zauzela ekipa More Lee s 90 bodova te su dobili jumbo pizzu i piće u pločanskom restoranu Fulin, dok je petoplasiranoj ekipi Old Boys s 81 bodom pripala jumbo pizza i piće u pločanskom Fast foodu Asterix.

U kategoriji lakiluzer tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Sljedeći Luna 5 pub kviz igra se u petak 25. listopada s početkom u 20 sati.

METKOVIĆ VEČERAS SVIJETLI ZA VUKOVAR

Upaljene svijeće u Gradskom parku i održan prigodni program povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara

Objavljeno prije

Brojni građani večeras su izašli iz svojih domova i u Gradskom parku zapalili svijeće za žrtve Vukovara te tako odali počast gradu velikih i nikada zaboravljenih heroja.

U organizaciji UOSI ‘Prijatelj’, a ove godine i Gimnazije Metković, već petnaestu godinu zaredom obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara pod motom I u Metkoviću Vukovar svijetli. 

U povorci sa svijećama sudjelovali su i učenici i nastavnici OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila PavlinovićaSrednje škole Metković.

U Gradskom kulturnom središtu održan je prigodni program koji su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić s učenicima, a uz njih je nastupio i Župni bend crkve sv. Ilije.

Ovim činom Metković je poslao poruku Vukovaru da se njihove žrtve nikada neće zaboraviti.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije