Ostanimo u kontaktu

SLAVLJE KRIZME U SUSJEDSTVU

U Bijelom Viru i Mliništu sakrament Svete Potvrde primilo 12 mladića i djevojaka

Objavljeno prije

U Bijelom Viru i Mliništu u nedjelju je bilo svečano, sakrament Svete Krizme primilo je 12 mladića i djevojaka.

U župnoj crkvi Gospe Lurdske u Bijelom Viru tamošnji župnik don Stipe Jerković podijelio je krizmu dvojici krizmanika i jednoj krizmanici, dok je na Mliništu u crkvi Srca Isusova i Marijina krizmi pristupilo osam krizmanika i krizmanica, koje je krizmao župnik don Mladen Margeta.

Čestitamo krizmenicima, njihovim kumovima i roditeljima.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije