Ostanimo u kontaktu

HRVATSKI CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U akciji darivanja krvi za mlade prikupljeno ukupno devet doza krvi

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković organizirao je akciju darivanja krvi za mlade koja se danas održala u prostorijama GKS-a Metković.

Drugoj ovogodišnjoj akciji darivanju krvi pristupilo je ukupno 16 darovatelja, od kojih je 9 dalo krv, dok su ostali zbog sumnje na virus ili slabije krvne slike bili vraćeni.

Kako su nam istaknuli iz Crvenog križa Metković, akcija darivanja je prošla zadovoljavajuće jer svih devet darovatelja su novi upisnici u registar dobrovoljnih darovatelja krvi.

ZAJEDNO SMO JAČI OD KORONE

Društvo Neretvana u Splitu uključilo se u akciju prikupljanja pomoći KBC-u Split

Objavljeno prije

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu pridružilo se apelu splitskih udruga i uključilo u  akciju prikupljanja pomoći KBC-u Split  pod nazivom „Zajedno smo jači od korone“.

Iako se cijela ova kriza odražava i na veliki dio naših članova ipak su se mnogi odazvali akciji i uplatili određene iznose u skladu s mogućnostima i na taj način dali svoj doprinos cijeloj ovoj akciji. Tako su članovi prikupili iznos od 12 tisuća kuna kojega je Društvo uplatilo na račun bolnice.

Potrebno je istaknuti da se jedan dio članova odazvao akciji i prije nego smo se mi kao Društvo odlučili na prikupljanje sredstava kao i to da ćemo nastaviti s akcijom apelirajući da se sredstva uplate izravno na račun KBC-a Split.

Zajedno smo jači od korona virusa jer dobro je činiti dobro!

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije