Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

MTKVIZ LIGA

Treće kolo pripalo Opuzencima, ekipi ‘Mark Rothko’

Objavljeno prije

Za nama je 3. kolo MTKviz lige, mnogim Metkovkama i Metkovcima omiljenog pub kviza koji je ovosezonskim prelaskom u Tabakeru pronašao svoje idealno ‘gnijezdo’, kako svojim pub ambijentom tako i multimedijalno, gdje se sinoć tražila i stolica više.

Kako i do sada, 20-ak ekipa natjecalo se kroz 10 kategorija, koje su redom: Drugi svjetski rat, Metković nekad i sad, 10. Ćellos, Anagrami, Znanost, Film i serije, Igre, Književnost i jezik, Mitologija i Sport, a najbolja sa osvojenih 860 bodova je bila ekipa iz Opuzena ‘Mark Rothko‘. Drugo mjesto sa 850 bodova osvojila je ekipa ‘AVŽ‘, dok je trećeplasirana bil ekipa ‘Bulin ‘, sa svojih 790 bodova.

Kviz je vodio Vinko Vuković Liska, a pitanja kreirao Nikola Jelaš.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U jednom natjecateljskom i nadasve opuštenom ambijentu dobre zabave nije nedostajalo, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u kratkoj foto-galeriji.

Piše/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije