Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

MTKVIZ LIGA

Treće kolo pripalo Opuzencima, ekipi ‘Mark Rothko’

Objavljeno prije

Za nama je 3. kolo MTKviz lige, mnogim Metkovkama i Metkovcima omiljenog pub kviza koji je ovosezonskim prelaskom u Tabakeru pronašao svoje idealno ‘gnijezdo’, kako svojim pub ambijentom tako i multimedijalno, gdje se sinoć tražila i stolica više.

Kako i do sada, 20-ak ekipa natjecalo se kroz 10 kategorija, koje su redom: Drugi svjetski rat, Metković nekad i sad, 10. Ćellos, Anagrami, Znanost, Film i serije, Igre, Književnost i jezik, Mitologija i Sport, a najbolja sa osvojenih 860 bodova je bila ekipa iz Opuzena ‘Mark Rothko‘. Drugo mjesto sa 850 bodova osvojila je ekipa ‘AVŽ‘, dok je trećeplasirana bil ekipa ‘Bulin ‘, sa svojih 790 bodova.

Kviz je vodio Vinko Vuković Liska, a pitanja kreirao Nikola Jelaš.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U jednom natjecateljskom i nadasve opuštenom ambijentu dobre zabave nije nedostajalo, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u kratkoj foto-galeriji.

Piše/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije