Ostanimo u kontaktu

30 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Tokić i Auto Agent darovali Leptiriće i Srednju strukovnu školu Metković sa po 10 tisuća kuna

Objavljeno prije

Povodom 30 godina kompanije za prodaju autodijelova Tokić d.o.o., u suradnji sa svojim franšiznim partnerima diljem Hrvatske odlučio je ove godine donirati 30 udruga i strukovnih škola na području Hrvatske. U Metkoviću je to učinila preko svog partnera, tvrtke AutoAgent d.o.o., te sa po 10.000,00 kuna darovali Udrugu Leptirići i Srednju strukovnu školu Metković.

Tim povodom ispred Auto Agent d.o.o.Mile Bebić nam je rekao:

– Mogu reći da sam izuzetno zadovoljan i ponosan što su u Metković došle dvije donacije i ovim putem bi naglasio da nakon ovoga s obrtničkom školom u Metkoviću očekujemo jedan početak suradnje s našim edukacijskim centrom koji već to provodi po cijeloj Hrvatskoj, a cilj bi bio da izađu novi autoelektričari i automehaničari koji će moći pratiti nove tehnologije i osigurati da se na našim prostorima i u budućnosti mogu vršiti popravci svih vrsta vozila, – rekao je Bebić.

Ravnatelj Srednje škole Metković, Mario Obradović je rekao.

– Zahvalio bi se na ovoj donaciji. Ono što mene raduje jeste ta sinergija između poslodavaca i strukovnih škola gdje ćemo mi ova sredstva iskoristiti za kupnju auto-dijagnostike za naše automehaničare. Važna je ta sinergija da bi uspjeli educirati naše automehaničare i ostale strukovne profile koji će sutra biti pokretač novih proizvoda i novog samog razvitka naše države, – rekao je ravnatelj Obradović te naglasio da je ovo početak jedne uspješne suradnje.

Ispred Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, predsjednik Mario Jurković se također zahvalio tvrtki Tokić d.o.o. koja je preko svog metkovskog partnera AutoAgent d.o.o. odabrala njihovu udrugu te donirala 10 tisuća kuna, koje će, kako je naglasio, u ovo blagdansko vrijeme zasigurno razveseliti sve njihove članove. Također, ispred Udruge Leptirići, Jurković je u znak pažnje Bebića darovao replikom male neretvanske lađe.

GRAD METKOVIĆ

Raspisan javni natječaj/poziv za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja/poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu.

Dokument je objavljen na službenim stranicama Grada Metkovića, a možete ga preuzeti na linku ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije