Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

30 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Tokić i Auto Agent darovali Leptiriće i Srednju strukovnu školu Metković sa po 10 tisuća kuna

Objavljeno prije

Povodom 30 godina kompanije za prodaju autodijelova Tokić d.o.o., u suradnji sa svojim franšiznim partnerima diljem Hrvatske odlučio je ove godine donirati 30 udruga i strukovnih škola na području Hrvatske. U Metkoviću je to učinila preko svog partnera, tvrtke AutoAgent d.o.o., te sa po 10.000,00 kuna darovali Udrugu Leptirići i Srednju strukovnu školu Metković.

Tim povodom ispred Auto Agent d.o.o.Mile Bebić nam je rekao:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

– Mogu reći da sam izuzetno zadovoljan i ponosan što su u Metković došle dvije donacije i ovim putem bi naglasio da nakon ovoga s obrtničkom školom u Metkoviću očekujemo jedan početak suradnje s našim edukacijskim centrom koji već to provodi po cijeloj Hrvatskoj, a cilj bi bio da izađu novi autoelektričari i automehaničari koji će moći pratiti nove tehnologije i osigurati da se na našim prostorima i u budućnosti mogu vršiti popravci svih vrsta vozila, – rekao je Bebić.

Ravnatelj Srednje škole Metković, Mario Obradović je rekao.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

– Zahvalio bi se na ovoj donaciji. Ono što mene raduje jeste ta sinergija između poslodavaca i strukovnih škola gdje ćemo mi ova sredstva iskoristiti za kupnju auto-dijagnostike za naše automehaničare. Važna je ta sinergija da bi uspjeli educirati naše automehaničare i ostale strukovne profile koji će sutra biti pokretač novih proizvoda i novog samog razvitka naše države, – rekao je ravnatelj Obradović te naglasio da je ovo početak jedne uspješne suradnje.

Ispred Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, predsjednik Mario Jurković se također zahvalio tvrtki Tokić d.o.o. koja je preko svog metkovskog partnera AutoAgent d.o.o. odabrala njihovu udrugu te donirala 10 tisuća kuna, koje će, kako je naglasio, u ovo blagdansko vrijeme zasigurno razveseliti sve njihove članove. Također, ispred Udruge Leptirići, Jurković je u znak pažnje Bebića darovao replikom male neretvanske lađe.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px

I UOČI IZBORA POTREBNO JE ZAJEDNIŠTVO

Imaju li smisla svađe oko realiziranih i najavljenih projekata

Objavljeno prije

Autor

Foto ilustracija

Od Prevlake do Savudrije i od Iloka do Hrvatskog zagorja, uključujući i Gorsku Hrvatsku, danima se otvaraju novi infrastrukturni objekti, vrtići, igrališta, poslovne zone, ali i najavljuju nova ostvarenja uz korištenje europskih fondova ili sredstava iz lokalnih izvora.

Politička pozicija uoči izbora želi pokazati da njihove 4 godine provedene na čelu općina ,gradova i županija  nisu potrošeno vrijeme bez rezultata, dok s druge strane opozicija i nezavisni kandidati stalno upozoravaju da su mnoga od obećanja samo predizborne naravi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Sve se to događa u vrijeme velike zdravstvene krize u zemlji i u svijetu, zbog koje ljudi umiru, a mnogi ostaju s trajnim posljedicama.

Na svijetlo dana izlaze raznovrsne  afere u lokalnim sredinama, i na razini države, a putem društvenih mreža šalju se poruke koje nikako ne mogu doprinositi zajedničkim naporima za razvoj bilo koje sredine.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Logično je da vladajući ističu svoje uspjehe i brane neuspjehe, jer o konačnim rezultatima ovisi i njihova budućnost, kao što je logično da se predstavnici  stranaka koje žele vlast svim sredstvima bore za svoje probitke.

U tomu se zapravo zrcali demokratsko ozračje u našoj i u drugim državama, ali uz uvjet da argumenti budu temelji za rasprave kako bi i birači imali dovoljno spoznaja o tomu kome će dati svoj glas.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

U konačnici nije važno tko je inicirao i započeo određene projekte , već je važno da se oni ostvare. Svaka općinska ili gradska vlast u Hrvatskoj , barem tako mislimo, nastojala je stanovnicima osigurati bolje uvjete za život. Građani nisu tako zaboravni da ne bi mogli pamtiti što je neka garnitura učinila za svoj narod. Ako su oni na vlasti činili dobre stvari, tada će im nagrada biti novi uspjeh na izborima. Ako nisu činili dobre stvari , nagrada će biti odlazak u oporbu. I tu se nema više što dodati. O tomu jesu li neke općine , gradovi i županije mogle bolje, druga je tema o kojoj će razmisliti , opet građani.

 

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije