Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

GRAĐANI OPREZNO U PROMETU

Tijekom jučerašnjeg dana četiri osobe su teže ozlijeđene u prometnim nesrećama

Podsjećamo građane da će prometna policija tijekom današnjeg dana pojačano nadzirati vozače mopeda i motocikala, koju akciju smo najavili jučer

Objavljeno prije

Tijekom jučerašnjeg dana na širem dubrovačkom području dogodile su se tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale teško stradavanje četiri osobe

Prva se prometna nesreća dogodila u 10 sati u blizini mjesta Grbavac. Državljanka Columbije u dobi od 20 godina je, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljala četverociklom zagrebačkih registarskih oznaka te je, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad vozilom i sletjela izvan ruba kolnika.
Vozačica je zadobila teže tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržana na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Druga se prometna nesreća dogodila u 17,20 sati na državnoj cesti D-8 poviše Dubrovnika. Do prometne nesreće je došlo kada se 28-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, počeo uključivati u promet, a da nije propustio motocikl pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak te je došlo do udara motocikla u bočnu stranu vozila koje je potom udarilo u brdo. Nakon udara, motocikl je u nekontroliranom kretanju udario u drugo osobno vozilo koje je u trenutku nesreće vršilo radnju vožnje unatrag u namjeri okretanja.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Teške tjelesne ozljede zadobio je 34-godišnji vozač motocikla i njegova 26-godišnja suputnica koji su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
Protiv 28-godišnjeg vozača osobnog vozila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Treća prometna nesreća se dogodila oko 18,45 sati također na državnoj cesti D-8 u blizini Dubrovnika. Do prometne nesreće je došlo kada je poljski državljanin u dobi od 46 godina osobnim vozilom BiH nacionalnih oznaka skrenuo na asfaltno proširenje i započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu te je došlo  do udara motocikla, koje je obilazilo zaustavljenu kolonu vozila, u spomenuto vozilo BiH nacionalnih oznaka.
Radi se o motociklu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak. Nakon udara u vozilo motocikl je udario u metalnu zaštitnu ogradu, a vozač motocikla pao na kolnik ceste uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon ukazane liječničke pomoći vozač je pušten na kućnu njegu.
Protiv poljskog državljanina slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije