Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

DOWNTOWN

Svoja vrata gostima otvorio Coffee & Wine Bar BACCHUS

Objavljeno prije

BACCHUS - Coffee & Wine Bar

Brojni Metkovci sinoć nisu propustili priliku nazočiti otvaranju Coffee & Wine bara BACCHUS, smještenog u samom centru grada u ulici Ante Starčevića.

Novootvoreni wine bar je baš ono što je trebalo Gradu, jedan novi i moderni prostor, odlično uređen sa pripadajućom velikom terasom, te je što se po broju gostiju sinoć moglo i vidjeti, pun pogodak. Sjajnu atmosferu na otvaranju upotpunio je Al Capone band svojim odličnim jazz nastupom.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Coffee & Wine bar Bacchus je spoj jednostavnog i otmjenog, ugodnog i opuštajućeg ambijenta, vrhunske usluge i bogate vinske karte. Ne sumnjamo da će ovaj bar razbiti svakodnevnu gradsku monotoniju i donijeti dašak urbanog stila, al’ opet na naš metkovski način.

Ako ste propustili sinoćnje otvorenje il’ još niste posjetili wine bar sigurno će Vam biti zanimljiva bogata fotogalerija…

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije