Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BLAGDAN SV. NIKOLE U UDRUZI LEPTIRIĆI

Sveti Nikola razveselio Leptiriće

Sreći i zadovoljstvu malih i velikih Leptirića nije bilo kraja

Objavljeno prije

Na blagdan Sv. Nikole Udrugu cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’ posjetio je Sveti Nikola te na sveopću radost malih i velikih ‘Leptirića’ darovao ih poklonima.

– Jučer nas je u našem Kabinetu za terapije posjetio sveti Nikola. Kao što je obećao prošle godine stigao je i dobru djecu darovao prigodnim poklonima.

Sreći i zadovoljstvu naših malih i velikih Leptirića nije bilo kraja, na slatkišima su se zahvalili predivnim osmjesima na licima.

Uz smijeh i veselje dječica su se fotografirala sa svetim Nikolom, koji je morao ići posjetiti i drugu djecu pa se srdačno zahvalio i obećao mališanima da će doći i sljedeće godine. – podijelil su Leptirići.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije