Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PREDSTAVA

”Svećenik krvave haljine” ispunio GKS

Objavljeno prije

DSC_0010

Sinoć je u prepunom Gradskom kulturnom središtu Metković odigrana predstava Svećenik krvave haljine, koju su izveli glumci Kulturno-amaterskog kazališta Župe sv. Nikole iz Metkovića.

Predstavu koja govori o ubojstvu svećenikova brata te ubojici koji se dolazi ispovjediti kod njega, pod redateljskom palicom Branka Medaka igrali su: Marino Jerković, Iva Jerković, Martina Manenica, Ante Marević, Tihomir Bandur, Dragica Margeta, Marina Bebić i Ivana Vekić. O tome koliko su se u izvedbi dobro snašli govori poduži pljesak publike na kraju predstave.

GKS METKOVIĆ

Gradska knjižnica Metković poziva na književni susret sa Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković poziva na književni susret sa Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem, poznatim hrvatskim književnim parom koji će se održati u srijedu, 7. lipnja 2023. godine u 20 sati u Gradskom kulturnom središtu.

Julijana Matanović, hrvatska je književnica koju osjećamo kao prijateljicu, a njezinu knjigu kao sigurno utočište. I kao spoznaju koliko je život lijep unatoč životnim preprekama.

Pavao Pavličić, hrvatski je književnik u čijem bogatom proznom opus čitamo fantastične trilere, napete krimiće kojih se radnja odvija u poznatom nam prostoru. Kroz svoje romane pisao je i o pitanjima umjetničke originalnosti i autorstava,  o ispreplitanju  umjetnosti i zbilje, dobra i zla, zaborava i pamćenja…

Razgovarat ćemo o prijateljstvu, životnim osloncima, knjigama i pisanju, o književnosti i vječitim pitanjima koja su iznimnim književnim talentom obrađena u njihovom bogatom opusu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije