Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

37 GODINA RADA

Svečano obilježen Dan OŠ don Mihovil Pavlinović

Objavljeno prije

Dan OŠ don Mihovil Pavlinović

Foto: Radio Delta

U životu svakog čovjeka postoji više važnih dana, a u životu škole samo jedan – Dan škole. Jučer, 18. svibnja, na godišnjicu smrti preporoditelja i književnika don Mihovila Pavlinovića obilježili smo ga svečano, ali i veselo i raspjevano. Nakon pozdravnog govora ravnateljice Žane Dodig odali smo priznanja učenicima koji su ove godine znanjem, marljivošću i upornošću izborili prva, druga ili treća mjesta na županijskim natjecanjima znanja i sportskih vještina.

Nakon dodjele zasluženih  priznanja program se nastavio u veseloj atmosferi, pjevačkim natjecanjem učenika – našim internim The Voiceom!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svoje pjevačke sposobnosti pred mnogobrojnom publikom koja se sastojala od učitelja, učenika, roditelja i gostiju škole, otkrilo nam je, uz simpatičnu početničku tremu, osam  pjevačkih parova kandidata za najljepši glas naše škole.

Dan OŠ don Mihovil Pavlinović

Foto: Radio Delta

Sveznalica 7400xXpx

Stručni žiri je na kraju nagradio Danijelu Medak i Petru Kraljević (4.r.) za izvedbu Vesele pjesme iz mjuzikla Moje pjesme, moji snovi i osmašice Sofiju Volarević i Anu Dodig za interpretaciju pjesme Someone like you. Publika je najveću podršku dala najmlađima Nikol ŠiljegLuciji Plećaš i njihovoj izvedbi pjesme Dobro jutro, a na noge su je svojim nastupom podigli i sedmaši Ante Dominiković i Marko Jurilj s pjesmom Lijepa li si. Osim njih nastupili su i Duje Mihaljević i Emma Ćelić (2.r.) trećašice Antea Jurković i Marina Ujdur, a boje viših razreda branili su i Vlaho Šiljeg i Emanuela Šimović (5.r.) kao i Laura Kordić i Marta Vidović (6.r.).

U revijalnom dijelu programa, za vrijeme odlučivanja žirija o pobjednicima, nastupile su učenice Ivana Ćelić i Lucija Šiljeg, učitelj informatike Josip Šprlje i učenik Mateo Plećaš, učitelji  razredne nastave Željan Brljević sa svojom učenicom Darijom Turudić i Nevena Mataga s učenicom Ninom Prskalo i klapom dječaka (Stjepan Krtalić, Domagoj Popović, Vice Marević, Mario Čarapina, Mile Daničić) 3.a razreda.

Programom su koordinirale i natjecatelje marljivo pripremale za nastupe učiteljice glazbene kulture Ljupka Sršen Gutić i Zrinka Boras. Konferansu za voditeljice učenice Nikolinu Ereš i Anamariju Dominiković pripremila je učiteljica hrvatskog jezika Marinka Jurković.

Helena Bjeliš,
profesorica hrvatskog jezika

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije