Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću

Objavljeno prije

Večeras je u Gradskom kulturnom središtu održana svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću.

Među mnogobrojnim uzvanicima, proslavu su uveličali predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a i izaslanik premijera Andreja Plenkovića, Branko Bačić, Božidar Kalmeta, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, članovi Gradskih odbora, Udruge žena Katarina Zrinski i Mladeži HDZ-a, gradonačelnici i načelnici iz županije, osnivači metkovskog HDZ-a, obitelji poginulih hrvatskih branitelja te brojni prijatelji stranke.

Prvi je sve prisutne u svom govoru pozdravio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a zatim je pročitana i čestitka Luke Bebića koji nije mogao nazočiti proslavi. Uslijedili su govori Joška Jelaša, jednoga od osnivača metkovskog HDZ-a, župana Dobroslavića, Marije Vučković, Božidara Kalmete i Branka Bačića, a glazbenim točkama program je uveličala klapa sv. Nikola.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije