Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA BOŽIĆNA UTRKA

Sve spremno za Božićnu utrku ‘Metković zajedno’

Objavljeno prije

Božićna utrka Metković zajedno

Organizator, Sportska udruga Neretva Run i T-reklam Neretvanska liga trčanja, podsjeća sve naše građane da 20. prosinca dođu i poprate humanitarnu Božićnu utrku Metković zajedno. Start utrke je u 14:30 sati ispred sportske dvorane.

Svojim dolaskom uveličajte ovaj veliki sportsko humanitarni događaj na koji je već prijavljeno preko 250 sudionika. Ljudi dobre volje dođite se družiti, bodriti sve natjecateljice i natjecatelje.

Iza utrke organiziran je domjenak, čeka vas fažol i piće u bivšoj zgradi poduhove vage. Cjelokupan prihod od startnih brojeva ide za djecu slabijeg imovinskog stanja, te jedan dio za Maria Skočibušića i Mateja Musulina, koje poklanja Sportska udruga Neretva Run.

Djeco, na utrku dolazi i Djed Božićnjak koji će dijeliti bombone i slatkiše zato, ne zaboravite doći!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije