Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Susret uoči Međunarodnom danu osoba s invaliditetom

Objavljeno prije

Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije, tradicionalno, obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Ujedinjeni narodi 3. prosinca proglasili su Međunarodnim danom osoba s invaliditetom

Na današnjem susretu s udrugama ususret Međunarodnom danu osoba s invaliditetom, okupljene je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović istaknuvši da županija redovito početkom godine objavljuje javni poziv za projekte i programe koje provode ove udruge, a njihov rad omogućuje dostupnost usluga te olakšava život korisnicima i njihovim obiteljima. “U proteklom smo razdoblju financirali izgradnju Centra za djecu s teškoćama u razvoju Dva skalina, u tijeku je projekt Centar za djecu s poteškoćama u razvoju “Ruka prijatelja” u Metkoviću. Kroz javni poziv u 2022. godini sufinancirali smo 26 programa koji su pridonijeli kvaliteti života osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u razvoju” – zaključila je pročelnica Popović i dodala da posjećenost ovog završnog godišnjeg druženja svjedoči o izvrsnoj suradnji udruga i Županije.

U hotelu Imperijal danas su se okupili predstavnici brojnih udruga iz cijele Dubrovačko-neretvanske županije, a psihologinja iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Nina Crnogorac Šabić održala je predavanje na temu „Asertivnost – kako se zauzeti za sebe na društveno prihvatljiv način“.

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije