Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

PODUZETNIŠTVO U PRAKSI

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Objavljeno prije

S ciljem upoznavanja studenta s poduzetništvom u praksi, Centar za poduzetništvo d.o.o. je za studente prve godine diplomskog studija Sveučilišta u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, organizirao posjet i obilazak Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.

Studentima su prezentirani rad i usluge koje pruža Centar za poduzetništvo te poduzetnički inkubatori u Dubrovniku i Pločama. Poduzetnički inkubatori namijenjeni su poduzetnicima početnicima koji nemaju vlastiti poslovni prostor te im pruža niz povoljnih usluga s namjerom da se tijekom inkubacije razvijaju i postanu uspješni poduzetnici te da, uz financijsku uspješnost i samostalnost, postanu spremni na izlazak iz inkubatora. U Mreži inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije smješteni su poduzetnici različitih djelatnosti – proizvodnja, poslovno savjetovanje, posredovanje u zapošljavanju, promet nekretninama te marketinške, zdravstvene, kozmetičarske, građevinske, knjigovodstvene i dizajnerske djelatnosti.

Korisnici inkubatora, vlasnik obrta Jutro Marko Soče te Sara Jelčić iz poduzeća Okusi Neretve, tijekom prezentacije su studentima predstavili svoj ulazak u svijet poduzetništva, od same poduzetničke ideje do razvoja poslovanja, kao i značaj usluga Centra i poduzetničkog inkubatora za njihovo poslovanje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svrha posjeta je poticanje studenata na poduzetnička promišljanja, kako bi završetkom studija i sami postali poduzetnici, možda i stanari jednog od poduzetničkih inkubatora iz Mreže poduzetničkih inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije kojima upravlja Centar za poduzetništvo d.o.o.

 

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije