Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

HUMANOST NA DJELU

Stanovnici Metkovića uporni u humanim djelima

Objavljeno prije

Foto - Torcida Metković - Facebook

U zadnjih nekoliko dana stanovnici Metkovića u više su navrata pokazali odlike humanosti i potvrdu tradicije koja u tom gradu postoji .

Za potrebe liječenja Manuele, Dore i Marije lokalne udruge, škole, sportski klubovi i pojedinci organizirali su prikupljanje sredstava sa zajedničkim ciljem pomaganja roditeljima i uspješnog liječenja naših mladih sugrađanki. Građani Metkovića prema svojim mogućnostima doprinose tom humanom činu, bez obzira na to rade ili ne rade, je li im mirovina manja ili veća, idu li u školu ili ne idu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Posebno je empatija zamjetna kod mladih koji s radošću daju novčana sredstva ili volontiraju. Stoga i mladima i starijima velika zahvala za sve što u tom smislu čine i tako dokazuju svoju tradicionalnu plemenitost. Jer nema ništa ljepše od spoznaja da živimo u zajednici koja suosjeća i koja unatoč svim teškoćama pronalazi načine i mogućnosti za pomaganje svima kojima je pomoć potrebna.

Ovu priliku ćemo iskoristiti da još jednom napomenemo kako još uvijek traje humanitarna akcija Torcide Metković. Svoje priloge za potrebe liječenja Dore i Marije možete dati svakim danom u vremenu od 8 do 14 sati, po osobnom izboru, s imenom i prezimenom ili anonimno.

Sveznalica 7400xXpx

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije