Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DISTRIBUCIJA PLINA OBUSTAVLJENA ZBOG KVARA NA PLINOVODU

Stanovnici Industrijske se pozivaju na potpisivanje Ugovora, i plin već sutra može biti pušten – ističe Trojanović

Objavljeno prije

Industrijska

Jutros u razgovoru sa gospodinom Srećkom Trojanovićem, vlasnikom firme Platanus, koja za stanare Industrijske ulice vrši distribuciju plina, saznajemo da je u obiteljskoj kući Šimović došlo do nedozvoljene koncentracije plina. Sreća je što je gospođa Šimović pozvala ovlaštenog servisera, gospodina Tomislava Borasa, jer se mogla dogoditi nesreća neslućenih razmjera. Kako je i zašto je ta kuća jedina spojena na plinovod koji opskrbljuje zgrade u Industrijskoj, to je sad neka druga priča, ali kad baš na tom mjestu plin pušta, a zbog toga se obustavi dotok svima, onda je moramo staviti kontekst problema. Neslužbeno saznajemo da gospođa Šimović već godinu dana ne koristi plin iz plinovoda. Tko je sad nadležan za otklanjanje kvara i kad se stanari mogu nadati normalnoj opskrbi?

Što činiti. Stanovnici zgrada u Industrijskoj (osim trojice) uredno plaćaju plin, međutim gospodin Trojanović inzistira i na potpisivanju Ugovora o distribuciji i ovjeri zadužnice kod javnog bilježnika. Ostaje nepoznanica tko treba platiti popravak kvara na plinovodu.  Trojanović  je od 15. ožujka započeo distribuciju, a do danas je potpisano samo sedam ugovora. Distributer je eksplicitno rekao da želi potpisane ugovore i ovjeru zadužnice i da će plin, što se njega tiče, već sutra biti pušten. Ne želimo prejudicirati, ali po tome ispada da se ne radi o nekom većem oštećenju, a da obustva energenta, uz evidentni kvar, koristi se i kao pedagoška mjera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Normalno da građani koji su u 21. stoljeću ostali bez tople vode i nisu u mogućnosti uprazniti najosnovnije higijenske potrebe revoltirani. Ali za shvatiti je i gospodina Trojanovića koji od 15. ožujka puni spremnike, bez ikakve tvrde garancije o naplati. Treba vratiti međusobno povjerenje u interesu obje strane. Onaj tko želi nastaviti sa korištenjem ovog energenta, neka potpiše ugovor, nek se kvar otkloni, a Platanus se obvezuje na opskrbu i distribuciju. Što se prije ove radnje obave, plin će se prije početi distribuirati na obostrano zadovoljstvo. Tko će u ovom slučaju biti medijator, to ne znamo, ali i ovaj članak je napisan u tom smijeru vraćanja uzajamnog povjerenja.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije